Sklepna konferenca projekta RESTAURA bo 3. aprila 2019 v prostorih Fakultete za poslovne vede Katoliškega inštituta

Sklepna konferenca projekta RESTAURA bo 3. aprila 2019 v prostorih Fakultete za poslovne vede Katoliškega inštituta

V imenu organizacijskega odbora vas z veseljem vabimo na sklepno konferenco projekta RESTAURA: Revitalizacija kulturne dediščine z javno-zasebnim partnerstvom, ki poteka v okviru programa Interreg Central Europe.

Konferenca bo 3. aprila 2019 v Ljubljani v prostorih Fakultete za poslovne vede na Krekovem trgu 1, Ljubljana. 

Konferenca je idealna platforma za nosilce odločanja na nacionalni, regionalni, lokalni ravni in vlagatelje, da bi spodbudili resnično spremembo na bolje pri uporabi javno-zasebnega partnerstva v projektih za oživitev kulturne dediščine v Srednji Evropi. Program se bo osredotočil na trenutni napredek pilotnih projektov in rezultatov projekta, s posebnim poudarkom na njihovi vlogi pri ohranjanju ravni usposobljenosti lokalnih oblasti glede javno-zasebnega partnerstva v projektih za oživitev kulturne dediščine.

Cilj konference je spodbujanje dobrih praks pri uporabi javno-zasebnih partnerstev (PPP) za oživitev zgodovinskih mest in stavb.

Jezik konference je angleški. Poskrbljeno bo za simultano prevajanje v slovenski jezik. Obisk konference je brezplačen in vključuje pogostitev in kosilo. Več informacij o konferenci najdete v priloženem vabilu s programom.

Prijava na konferenco je možna najkasneje do petka, 29. 3. 2019 12:00 na tej povezavi: https://goo.gl/forms/W8SUudGFi2S09rLY2

Prosimo Vas, da vabilo posredujete vsem tistim, za katere menite, da bi jih dogodek utegnil zanimati. V upanju na srečanje z Vami Vas lepo pozdravljamo!

Nazaj