Trenutni in novi študenti FPV: 6. junija vabljeni na zanimivo predavanje in »hitre zaposlitvene zmenke«!

Trenutni in novi študenti FPV: 6. junija vabljeni na zanimivo predavanje in »hitre zaposlitvene zmenke«!

V četrtek, 6. junija 2019 ob 17:00 vas Poslovni klub FPV vabi na zanimiv in koristen dogodek, ki bo sestavljen iz dveh delov.

Začeli bomo s predavanjem doc. dr. Tanje Balažic Peček, ki bo predstavila aktualno tematiko za vzpodbujanje kreativnih odnosov v delovnem okolju, z naslovom: Avtopoieza v interdisciplinarnem timu.

Dr. Tanja Balažic Peček  je ustanoviteljica, raziskovalka in voditeljica Inštituta za Avtopoietsko Organizacijo. Vodi specialne projekte za revitalizacijo človeške skupnosti. Je ambasadorka Avtopoieze. Na dogodku bo predstavila tudi knjigo: Temelji avtopoieze v organizaciji: Avtopoietska 4.0 (r)evolucija človeka in z njo povezano aktualno tematiko.

Predavanju bo, po krajšem premoru, sledila izvedba »kratkih poslovnih zmenkov« med študenti dodiplomskega in magistrskega študija Fakultete za poslovne vede Katoliškega inštituta ter podjetji - zainteresiranimi ponudniki štipendij oz. zaposlitev.

Cilj tega dela dogodka je prvenstveno podpora našim študentom pri pridobivanju štipendij in iskanju zaposlitve. Prav tako pa se želimo zainteresiranim podjetjem predstaviti kot fakulteta, ki lahko trgu delovne sile zagotovi kompetentne bodoče sodelavce podjetij, za odlično delo v pogojih vse bolj globaliziranih evropskih in svetovnih gospodarstev.  
 
Poleg že vpisanih, lepo vabljeni tudi vsi bodoči študenti FPV, ki boste evidentirali vpis na našo fakulteto preko sistema eVŠ najkasneje do 2. junija.
 
Celoten dogodek bo izpeljan v prostorih Fakultete za poslovne vede (Krekov trg 1, Ljubljana) in sicer:
  • Predavanje bo v Veliki dvorani Mare in Vinka Lipovca (tretje nadstropje)
  • »Hitri poslovni zmenki« bodo potekali v učilnicah št. 1 in 2 (drugo nastropje)
Zaradi potreb organizacije dogodka vas vljudno prosimo za prijavo vaše udeležbe preko tega spletnega obrazca, najkasneje do ponedeljka, 3. junija.
 
Dodatne informacije o celotnem dogodku: .
 
Prijazno vabljeni!
 

Nazaj