Donirajte

Naša skupna prizadevanja za krepitev katoliškega visokošolskega izobraževanja v Sloveniji in za razvoj Katoliškega inštituta v katoliško univerzo lahko podprete s finančno pomočjo.

Vašo finančno pomoč lahko nakažete na bančni račun št. 02091-0257397137, odprt pri NLB d.d., Ljubljana, pri čemer vas naprošamo, da kot namen nakazila navedete pomoč za katoliško univerzo. Nakazilo pomoči lahko opravite tudi preko spletnega sistema PayPal.

Če želite nakazati finančno pomoč za razvoj katoliškega univerzitetnega izobraževanja vas prosimo, da izpolnite spletni formular (spodaj) z vašimi osnovnimi podatki.

Ustanavljanje katoliške univerze in razvoj kakovostnih programov z vključenimi prvinami humanizma in etike lahko podprete na različne načine. Vaša podpora, ne glede na znesek, pomaga pri izpolnjevanju našega skupnega poslanstva, ki je v izobrazbi mlade generacije odgovornih in izobraženih ljudi.

S podporo za nastanek katoliške univerze lahko postanete:

 1. Podpornik katoliške univerze
  Podpora nad 100 evrov in do 1.000 evrov. Podpornike katoliške univerze smo zavezani seznanjati z novicami in vabili na dogodke v organizaciji Katoliškega inštituta.

 2. Srebrni podpornik katoliške univerze
  Podpora nad 1.000 evrov do vrednosti 5.000 evrov

  Srebrne podpornike katoliške univerze smo zavezani
  - seznanjati z novicami in vabili na dogodke v organizaciji Katoliškega inštituta in njegove Fakultete za poslovne vede
  - ob soglasju podpornika objaviti njegovo ime na spletnih straneh in v oglasnih sporočilih Katoliškega inštituta in njegove Fakultete za poslovne vede
  - povabiti podpornika na letni pogovor z rektorjem Katoliškega inštituta, dekanom Fakultete za poslovne vede in z direktorjem Katoliškega inštituta.

 3. Zlati podpornik katoliške univerze
  Podpora nad 5.000 evrov

  Zlate podpornike katoliške univerze smo zavezani
  - seznanjati z novicami in vabili na dogodke v organizaciji Katoliškega inštituta in njegove Fakultete za poslovne vede
  - ob soglasju podpornika objaviti njegovo ime na spletnih straneh in v oglasnih sporočilih Katoliškega inštituta in njegove Fakultete za poslovne vede
  - povabiti podpornika na letni pogovor z rektorjem Katoliškega inštituta, dekanom Fakultete za poslovne vede in z direktorjem Katoliškega inštituta
  - povabiti na letni dogodek v okviru Katoliškega inštituta
  - letni pogovor z direktorjem Katoliškega inštituta in z dekanom Fakultete za poslovne vede
  - možnost sodelovanja v svetovalnem odboru Katoliškega inštituta.

Podporniki katoliškega izobraževanja na univerzitetni in podiplomski ravni lahko svojo pomoč namenijo tudi neposredno za štipendiranje študentov Fakultete za poslovne vede in bodoče katoliške univerze. Podporniki lahko na svojo željo sodelujejo pri postopkih izbora štipendistov, pri podelitvi štipendij pa lahko upoštevamo tudi morebitne druge kriterije podpornika.

Za dodatne informacije nas kadarkoli kontaktirajte in zahtevajte termin z mag. Andrejem Nagličem, direktorjem Katoliškega inštituta in predsednikom upravnega odbora Fakultete za poslovne vede. Pokličete lahko na telefon +386 (0)820 52 300 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

 

Prijava na e-novice

Oblikovanje: Pozitiven Design. Produkcija: Kodington. Uporaba piškotkov.
© Fakulteta za poslovne vede, Katoliški inštitut, 2017. Vse pravice pridržane.