O nas

Fakulteta za poslovne vede je mlada fakulteta in prva v sklopu bodoče katoliške univerze. Ustanovitelj fakultete je Katoliški inštitut, ustanoviteljica Katoliškega inštituta pa Nadškofija Ljubljana. Poslanstvo fakultete je izvajanje visokošolskega izobraževalnega programa in krepitev fakultete v domačem in v mednarodnem prostoru. Dekan fakultete je doc. dr. Zoran Vaupot. Rektor Katoliškega inštituta je zasl. prof. ddr. Anton Stres, nekdanji nadškof in metropolit in zaslužni profesor Univerze v Ljubljani. Vabimo vas k nagovoru rektorja.

Fakulteta izvaja UNIVERZITETNI in letos prvič tudi MAGISTRSKI program Poslovne vede. Vsi pedagoški delavci, nosilci in izvajalci programa imajo ustrezne habilitacije in kvalifikacije s področij predmetov, ki jih predavajo oziroma pri katerih izvajajajo pedagoški proces v okviru dela na Fakulteti za poslovne vede. Zagotavljanje nemotenega in kakovostnega pedagoškega procesa je eden izmed osrednjih smotrov delovanja Fakultete za poslovne vede. Za več informacij o našem poslanstvu in viziji glejte razdelek O nas > Poslanstvo, vizija in strategija.

Za študente je na voljo Referat za študijske zadeve (O nas > Referat za študijske zadeve), za oskrbo z učnim gradivom skrbi Knjižnica Katoliškega inštituta, izpostava Fakulteta za poslovne vede.

Profesorje, docente, lektorje in asistente, s katerimi sodelujemo, lahko najdete na zavihku O nas > Pedagoški sodelavci.

 

Prijava na e-novice

Oblikovanje: Pozitiven Design. Produkcija: Kodington. Uporaba piškotkov.
© Fakulteta za poslovne vede, Katoliški inštitut, 2017. Vse pravice pridržane.