❗[AD FONTES]: Ali se v Sloveniji splača biti podjetnik?

❗[AD FONTES]: Ali se v Sloveniji splača biti podjetnik?

Na zadnjem Ad Fontes pred poletnim premorom bo naš gost znani slovenski poslovnež in investitor Ivo Boscarol. V pogovoru bosta z moderatorjem mag. Iztokom Malačičem spregovorila o stanju slovenskega gospodarstva ter o tem, kaj pomeni biti podjetnik in inovator v Sloveniji. Beseda bo tekla tudi o preprekah in izzivih, ki spremljajo mladega človeka pri ustvarjanju nove podjetniške poti.

Vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z gostom izmenjate vprašanja, poglede in polemike. Potrdi svojo udeležbo s klikom na PRIDEM!

Se vidimo v sredo, 7. junija 2023 ob 14.00, v Veliki dvorani FPPV (vhod Družina, 3. nadstropje) na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.

Kdo je Ivo Boscarol?
Ivo Boscarol je slovenski podjetnik in ustanovitelj podjetja Pipistrel, ki se ukvarja s proizvodnjo ultralahkih letal. Pipistrel je postal znan po svojih inovativnih in okolju prijaznih letalih, vključno z električnimi letali. Boscarol je priznan v letalski industriji in je prejel več mednarodnih nagrad za svoje dosežke. Poleg tega je tudi pilot in zagovornik trajnostne letalske industrije. V svoji karieri je Boscarol pomagal spodbujati električno letalstvo in prispeval k razvoju naprednih letalskih tehnologij.

Kaj je Ad fontes ali k (iz)virom?
Serija pogovornih večerov na FPPV, kjer mladim in starim ponudimo možnost poslušati izvire znanja, argumentiranih komentarjev in poglobljenih analiz v obliki prepoznavnih gostov ter strokovnih komentatorjev ter priložnost, da ob izviru razvijajo svoje misli, poglede ter rastejo v argumentaciji svoji stališč. 

Povezava: https://www.facebook.com/events/571310391558004/?ref=newsfeed

Nazaj