Na predbožičnem srečanju smo gostili predsednika Državnega sveta, gospoda Alojza Kovšco

Na predbožičnem srečanju smo gostili predsednika Državnega sveta, gospoda Alojza Kovšco

V četrtek, 12. decembra, smo se na tradicionalnem predbožičnem srečanju sestali študenti, profesorji in podporniki Fakultete za pravo in poslovne vede Katoliškega inštituta.

Dogodek je z nagovorom odprl naš rektor, zasl. prof. ddr. Anton Stres, ki je predstavil dogodke, povezane z delovanjem naše fakultete v letu 2019 in napovedal nekatere aktivnosti za prihodnje koledarsko leto.

Glavni govorec, predsednik Državnega sveta Republike Slovenije, gospod Aljoz Kovšca, je osvetlil delovanje organa, ki mu predseduje in opisal aktivnosti v zvezi s procesom regionalizacije Slovenije, ki je v tem trenutku eden izmed najpomembnejših projektov narodnega pomena.

Srečanje je s prispevkom zaključil dekan fakultete, dr. Zoran Vaupot, ki je izpostavil pomen nekaterih vrednotnih dilem sodobnega managementa in ob zaključku podelil priznanje za uspešno raziskovalno delo dr. Simonu Malmenvallu, sodelavcu fakultete in nosilcu podoktorskega raziskovalnega projekta.

Drugi del smo nadaljevali v sproščenem vzdušju in pogovoru, katerega je popestrila tudi čudovita glasbena spremljava ene izmed najperspektivnejših slovenskih harfistk, ge. Lare Hrastnik.

Fotogalerijo dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Nazaj