Obiskali smo podjetje Poclain Hydraulics

Obiskali smo podjetje Poclain Hydraulics

V petek, 10. novembra smo obiskali slovensko podjetje v mestu Žiri, ki je del mednarodne skupine Poclain Hydraulics s sedežem v Franciji.
Prijazno nas je sprejela gospa Tina Menard, vodja enote Ravnanje s človeškimi viri. Najprej nam je predstavila zgodovino in dejavnosti podjetja. V zanimivi izmenjavi mnenj smo se kar dolgo zadržali.
Sledil je ogled proizvodnje, ki nikogar od udeležencev ni pustila ravnodušnega, saj je po svoji organiziranosti, opremljenosti in številnih inovativnih rešitvah lahko zgled za marsikatero industrijsko podjetje.
V zadnjem delu obiska so študenti opravili intervjuje z nekaterimi vodilnimi predstavniki podjetja. Tako pridobljene informacije bomo uporabili v pedagoškem procesu za pripravo dokumenta o oceni managerskih aktivnosti in rezultatov na različnih področjih poslovanja našega današnjega gostitelja.
Več kot triurni obisk je minil zelo hitro in v odličnem vzdušju smo se poslovili. Še enkrat hvala ge. Menard in vsem sodelavcem, ki ste si utrgali čas za nas in kmalu nasvidenje! 

Nazaj